Presentació – Sala Escalante Centre Teatral

Escola

Presentació

L’Escola de Teatre Escalante de la Diputació de València va nàixer el 1993, amb la intenció d’acostar les arts escèniques al públic i convertir la formació en un instrument de diversió i desenvolupament personal i social. A més, l’escola vol oferir als professionals una oportunitat per a l’especialització en la formació acadèmica.

El seu funcionament, tant a nivell pedagògic com a nivell logístic, garanteix i tutela l’activitat de l’escola i l’aprenentatge de l’alumnat. L’equip pedagògic es compon de professionals en actiu, amb un coneixement profund de la realitat teatral, tant en el pla professional com en el pedagògic, distribuïts en departaments didàctics que garanteixen la correcta vertebració d’un pla d’estudis dinàmic i actual.

Horari Secretaria

Administració: Patricia Teruel / Laura Pellicer

Juny
De dilluns a divendres de 9:00 a 13:00h
Dimarts i dijous de 17:00 a 20:00h

Juliol y septembre
De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00h
Dijous de 16:00 a 19.00

Per a més informació, escola.escalante@dival.es

o al telèfon 96 392 07 86

Àmbit pedagògic

Teatre Inclusiu
Aquest departament de l’escola donarà cabuda a persones amb necessitats especials, bé per patir algun tipus de discapacitat o bé per patir una situació d’exclusió social en qualsevol de les seues variants.
Escola permanent per a professionals
Les especialitats són cursos destinats a persones graduades o diplomades en Art Dramàtic o titulacions equivalents.
Escoleta
Consta de tres ciclos de estudios, definidos fundamentalmente por el proceso de desarrollo psicológico del alumnado desde una perspectiva evolutiva.
Instal·lacions
L’ESCOLA DEL TEATRE ESCALANTE està ubicada en l’emblemàtic edifici de la Societat Coral el Micalet, al carrer Guillem de Castro de València. Disposa de tots els espais necessaris per a l’ensenyament de les distintes disciplines, en un ambient de treball distés i agradable, que proporciona la major comoditat, tant a l’alumnat com al professorat. Totes … Més