YOLO s´instal.la en el Teatre Principal per a contagiar felicitat – Sala Escalante Centre Teatral

Notícies

YOLO s´instal.la en el Teatre Principal per a contagiar felicitat

YOLO s´instal.la en el Teatre Principal per a contagiar felicitat

L’energia de Yolo pujarà a l’escenari del Teatre Principal del 26 al 31 de desembre per a conquistar al públic escolar i familiar amb un espectacle innovador que exalta l’esperit vitalista i jovial a través dels nous llenguatges del circ contemporani. Una producció de l’Escalante creada per la Cia Lucas Escobedo, reconeguda amb dos premis FETEN al Millor Espectacle de Gran Format i Millor Espai Sonor i amb el Premi Arts Escèniques Valencianes 2019 al Millor Espectacle de Circ.

Un espectacle sense xarxa, arriscat i únic, que aposta pel més difícil encara amb acrobàcies, equilibris, tècniques aèries i contorsionismes executats amb destresa i sensibilitat per un elenc d’artistes amb sòlides trajectòries en el circ, el teatre i la música: Jana López, Edu Martínez, Laia Sales, Pablo Meneu, Raquel Molano, Lucas Escobedo i Plácido Militano, aquest últim reconegut enguany com Millor Artista de Circ en els Premis Arts Escèniques Valencianes. I tots ells abrigallats sota l’espai escènic dissenyat per Luis Crespo, la il·luminació de Juanjo Llorens, el vestuari d’Amaya Sanmartín i l’espai sonor de Edu Soriano.

La música, el cant, la percussió corporal i els versos de Goytisolo i Celaya posen veu a aquest espectacle per a impulsar el significat de les paraules que li donen títol: YOLO (You Only Live Once), només es viu una vegada. Una potent banda sonora creada ex profeso per Raquel Molano, pensada i ideada per a contagiar felicitat al públic i recordar la importància de viure el moment, assaborir els instants i celebrar la vida amb alegria i bon humor.