Tomasa Sawyer arriba al Teatre Principal després d’una exitosa gira de tres anys – Sala Escalante Centre Teatral

Notícies

Tomasa Sawyer arriba al Teatre Principal després d’una exitosa gira de tres anys

Tomasa Sawyer arriba al Teatre Principal després d’una exitosa gira de tres anys

Després d’una intensa gira de tres anys ininterromputs pels escenaris més destacats de la geografia nacional i el reconeixement de diversos guardons, Les aventures de T.Sawyer, producció del Teatre Escalante creada per la Teta Calva, torna a casa per a pujar el seu cant de llibertat a les taules del Teatre Principal de València.

La desena de funcions matutines destinades exclusivament als escolars i programades aquest octubre en el Principal estan totes completes, la qual cosa permetrà a 3.500 xiquets i xiquetes gaudir d’aquest espectacle amb música en directe. El muntatge podrà veure’s també en sessions obertes al públic els dissabtes i diumenges de l’última setmana d’octubre i la primera de novembre.

Estrenada a l’octubre de 2016 i amb més de 130 “bolos” sobre la seua esquena, la companyia valenciana La Teta Calva ofereix la seua pròpia lectura de Les aventures de Tom Sawyer de Mark Twain, una adaptació inèdita en clau musical realitzada per María Cárdenas i Xavo Giménez. La història transcorre en un vaixell i amb el blues com a banda sonora. Coherents contra els prejudicis masclistes que va combatre Twain, els dramaturgs converteixen a Sawyer en una xiqueta intrèpida i somiadora, disposada a conquistar el món més enllà de les normes d’una societat sexista, autoritària i classista.