“Les aventures de T.Sawyer” en FETEN – Sala Escalante Centre Teatral

Notícies

“Les aventures de T.Sawyer” en FETEN

“Les aventures de T.Sawyer” en FETEN

L’Escalante i la Teta Calva  presentem avui “Els aventures de T. Sawyer” en la vintè sisena edició de la Fira Europea d’Arts Escèniques Infantil (FETEN) que se celebra aquesta setmana a Gijón.

Companyies procedents de vuit països (Argentina, Bèlgica, Itàlia, França, Portugal, Noruega i República Txeca) i quinze comunitats autònomes posaran en escena, fins a divendres que ve, prop de 200 representacions davant el públic i els professionals acreditats.

La nostra Tomasa Sawyer arriba a FETEN per a parlar de la llibertat, la rebel·lia davant l’autoritarisme, la ineficàcia del model educatiu basat en la prohibició i el càstig i la importància de gaudir de la vida.

Segons els organitzadors de l’expedició valenciana, al voltant de 600 professionals s’han inscrit en una edició que convertirà a Gijón durant sis dies en aparador de les últimes tendències escèniques en el teatre d’objectes, d’actors, titelles, dansa, circ o adaptacions de clàssics.

“Les aventures de T.Sawyer” es podran vorer de nou a València en la Sala Martin i Soler del Palau dels Arts Reina Sofia del 7 al 12 de març.