L’ Escalante programa la millor Danseta per a Dansa València – Sala Escalante Centre Teatral

Notícies

L’ Escalante programa la millor Danseta per a Dansa València

L’ Escalante programa la millor Danseta per a Dansa València

Com a centre dinamitzador de les arts escèniques per a la infància i la joventut, i més enllà de la nostra activitat regular, enguany ens sumem a Dansa València i organitzarem el cicle DANSETA, que l’IVC va recuperar l’any passat, i que enguany reforçarem junts. Danseta amb Aracaladanza, La petita malumaluga, Fil d’arena i Zum-zum Teatre.

La companyia Aracaladanza, referent internacional en el gènere, porta a Dansa València el seu nou treball ‘Play’. Part de l’èxit d’Aracaladanza es deu a com combina la dansa amb el teatre d’objectes. Arribant a crear un estil propi, visualment poètic que ha sabut connectar molt bé amb els joves espectadors. “Play naix com un llenç en blanc, sense mirada determinada, sense inspiracions concretes. El joc es construeix amb el propi joc, que respecta l’univers poètic amb el qual sempre somiem en Aracaladanza”, diuen sobre la seua nova creació. Serà el 13 d’abril al Teatre Principal.

La companyia valenciana Fil d’arena dansa-teatre estrena la seua nova producció ‘Nina’ el diumenge 14 d’abril a Carme Teatre. “Nina ens parla d’allò avorrit que ens vol atrapar cada dia; d’una xiqueta que fa tot el que d’ella s’espera i això la va transformant en un ésser inanimat; de la nostra essència i del nostre poder per a canviar el color del món” apunta aquesta companyia col·lectiva que utilitza el cognom dansa-teatre, en trobar-se en el límit de tots dos.

Danseta també porta una proposta de carrer. ‘Hippos’ de la companyia Zoom Zoom Teatre i Quim Bigas. Un espectacle que farà les delícies dels més xicotets mentre recorren al costat dels pesats hipopòtams la cerca de ser diferent, capaç de defensar-se, i sentir-se bé amb un mateix. Zoom Zoom Teatre és un projecte artístic que es dedica a la creació, producció i difusió d’espectacles per a ‘adults’ a partir de 4 anys.