Dues úniques funcions obertes al públic de Els viatgers del temps, un joc teatral i didàctic sobre la nostra història – Sala Escalante Centre Teatral

Notícies

Dues úniques funcions obertes al públic de Els viatgers del temps, un joc teatral i didàctic sobre la nostra història

Dues úniques funcions obertes al públic de Els viatgers del temps, un joc teatral i didàctic sobre la nostra història

 

L’Escalante ofereix dues úniques funcions obertes al públic familiar el diumenge 26 de febrer i el 5 de març de la seua producció Els viatgers del temps, creada per la companyia valenciana Pot de Plom i dirigida per Xavi Castillo. Un espectacle inèdit que ja han pogut gaudir els diferents grups d’escolars en les funcions matinals que, des de febrer i fins a finals de març s’ofereixen en el Teatre El Musical.
El teatre i la història es fonen en Els viatgers del temps, una aventura fantàstica per a tots els públics (+8 anys) que ens portarà a un trepidant i divertit recorregut pels esdeveniments històrics més importants que van marcar la destinació dels valencians al mateix temps que viatjarem, de manera paral·lela, per la història del teatre.
         Dels ibers a la València republicana

Un carromato de comediants que resultarà ser una màquina del temps ens permetrà viatjar al passat i el futur amb cinc eixelebrats personatges. Amb ells ens traslladarem als temps dels ibers, la batalla d’Almansa o a la València republicana al mateix temps que coneixerem les comèdies i tragèdies de l’antiga Grècia, el teatre medieval, la comèdia de l’art o el teatre social de Bertolt Brecht. Dins d’aquest periple teatral i històric coneixerem també de primera mà a personatges com Jaume I el Conqueridor, el Guerrer de Moixent, Hamlet o Felipe V.

“Es tracta d’un espectacle replet de referències teatrals i cinematogràfiques, amb un llenguatge directe i joglaresc. Una obra en la qual desfilen molts personatges i situacions divertides. I per açò també hem cuidat la part de documentació històrica, no volíem descurar la part didàctica de l’obra. La nostra intenció és que els xavals gaudisquen del joc teatral i de la història, que siga para ells una experiència enriquidora”, explica Xavi Castillo.