Oberta la convocatòria per a la producció d’espectacles de la temporada 2020-2021 | Sala Escalante Centre Teatral

Notícies

Oberta la convocatòria per a la producció d’espectacles de la temporada 2020-2021

Oberta la convocatòria per a la producció d’espectacles de la temporada 2020-2021

Per a la temporada 2020-2021, obrim un procés de recerca de propostes per a la producció d’espectacles encetant una línia de treball oberta amb la professió escènica valenciana.

“La convocatòria es planteja oberta a la recepció de projectes escènics a fi de valorar-los com a futures produccions del Centre Teatral Escalante” ha explicat la diputada de Teatres, Glòria Tello. De la convocatòria podrà eixir la producció de fins a dues propostes escèniques per la pròxima temporada.

Els creadors/creadores o companyies interessades han d’enviar un dossier amb una sinopsi de la proposta, una proposta visual i d’intencions, especificar el públic al qual va adreçat, a més d’una proposta de l’equip creatiu i artístic on s’avaluarà positivament la paritat als equips creatius i artístics i qualsevol informació addicional que es considere necessària.

Es busquen propostes de xicotet o mitjà format per a públic adolescent/juvenil i per a públic infantil que treballen dins dels nous llenguatges en alguna de les seues formes escèniques (circ, dansa, teatre, arts vives, titelles…).

Tot el material s’enviarà al correu electrònic programacio.escalante@dival.es. El termini de recepció de projectes es tancarà el dilluns 10 de febrer a les 23:59 hores.

Bases: https://cutt.ly/prnCMnr