En maig, Menut Teatre per a la primera infància – Sala Escalante Centre Teatral

Notícies

En maig, Menut Teatre per a la primera infància

En maig, Menut Teatre per a la primera infància

Tanquem la temporada amb Menut Teatre. Un cicle dedicat a la primera infància que pretén ser una celebració per a les famílies, un acte festiu i emotiu alhora amb els bebès que tenen un primer contacte amb l’escena. Els primers tres diumenges del mes de maig Menut Teatre convida els xicotets espectadors a viure experiències escèniques úniques amb tres espectacles que despleguen, a través de la dansa, la música i les arts visuals, universos emocionals, poètics i sonors que s’instal·laran tots en la Carme Teatre.

Les marionetes del Tof Théâtre, la concepció estètica del polifacètic artista Antonio Catalano i l’indòmit violí del músic Max Vandervorst, confeccionen Piccoli Sentimenti, un cant al despertar de la sensibilitat artística. Una joia del teatre de titelles europeu en el qual el públic s’asseu en el mateix escenari per a conéixer un món d’arena i de miniatures, amb un cel de bambú i unes xicotetes construccions fetes amb pals. Un viatge poètic per a despertar les primeres emocions dels xiquets i xiquetes de 3 a 5 anys, que podrà veure’s el 5 de maig a les 17.00 h i a les 18.30 h.

 

Prenent l’univers pictòric de Kandinsky com a punt de partida, els valencians PanicMap conviden a viatjar el públic de la primera infància, d’1 a 3 anys, amb Pequeño Big Blue, la curiositat del qual el porta a llocs desconeguts plens de formes, moviment i colors per a gaudir i jugar junts d’una manera totalment desconeguda. Un espectacle que es presenta en una única funció el 12 de maig a les 18.00 h.

I una comèdia musical per a bebès de 0 a 3 anys tancarà el cicle Menut Teatre amb Crassh Babies, de la companyia portuguesa Wetumtum. Reconegut amb el Premi del Públic en el Festival Internacional de Teatre de Castella i Lleó, l’espectacle és una combinació de percussió, moviment i comèdia visual, en el qual tot és un pretext per a produir so amb una energia contagiosa. Un viatge pel món Crassh amb un llenguatge vocal propi, protagonitzat per dos personatges que habitaran amb la seua musicalitat l’escenari de la Carme Teatre en una única representació el 19 de maig a les 18.00 h.

Entrades disponibles en:

http://escalantecentreteatral.com/ciclo/menut-teatre?parentid=875