Clown:L’èxit i el fracàs – Sala Escalante Centre Teatral

Escola

Clown:L’èxit i el fracàs

Gener 2018
23/01/2018 -> 27/01/2018

"Clown:L’èxit i el fracàs".
taller laboratori per a ser autèntics pallassos

75€

Resumen del curso

EL CURS:

Moltes vegades al món del clown, el vertader èxit consistix en fracassar.

Per aquells a qui els agrada aprofundir, anar a fons, i ser intensament autèntics sobre un escenari.

El taller es centra sobre el personatge del Clown i la relació amb l’actor que l’interpreta. Es proposa explorar i analitzar la seua conducta en escena en relació amb els altres personatges, les situacions, l’espai, etc.

Perseverant amb la idea que quan un persontatge falla és quan el seu intèrpret triomfa. Un laboratori on també explorar detalls i matisos del personatge, els seus desitjos més íntims, les seues passions, els seus temes recurrents.

L’actor (centre permanent del treball a l’escena), porta endavant el personatge del clown comprometent-se amb la seua pròpia intimitat i posant en joc no sols les passions sinó també la intel.ligència, sentit del ritme i de l’oportunitat en un joc permanent i dialèctic entre la intel.ligència de ser actor i la ximplesa declarada del seu personatge.

 

TEMARIO:

  • Taller d’investigació sobre el Clown en el qual a través de jocs i improvisacions ens enfonsarem en la investigació sobre els personatges i les seues relacions.
  • Treballs en solitari.
  • Treballs en parelles i trios.
  • Rols, rimes, etc.

 

Hernan Gené

Fill de l’actor i director Juan Carlos Gené i l’actriu Maria de Lucca rep una extensa formació artística amb grans Mestres com ara Carlo Bosso, YosiOida, Carlos Gandolfo, Eugenio Barba, entre d’altres. Al 1984 funda el Grup de Teatre Clu de Claun, referent del teatre argentí als 80. Des de 1997 viu a Madrid on desenvolupa una intensa feina creativa i docent; ha dirigit mig centenar d’obres de teatre i circ, actuat al teatre, cine i tv. Al 2005 rep el premi Max per SOBRE HORACIOS Y CURIACIOS de Bertolt Brecht.