El Teatre Escalante tanca la temporada amb més del 90% | Escalante Centre Teatral

Noticias

El Teatre Escalante tanca la temporada amb més del 90%

El Teatre Escalante tanca la temporada amb més del 90%

El projecte artístic del Teatre Escalante gaudeix d’una excel·lent salut i acolliment. Així ho confirmen les dades de l’informe final de temporada 2018-2019. L’índex d’assistència als espectacles augmenta any a any, reforcem les produccions pròpies i augmentem el programa d’activitats.

L’oferta teatral de l’Escalante va abastar 18 espectacles, dels quals 3 van ser produccions pròpies en valencià i 1 una reposició. Muntatges interdisciplinaris –teatre, dansa, circ, marionetes, etc.- que es van materialitzar en 136 funcions, 105 en sessions matutines que van gaudir els alumnes d’Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat procedents de 297 centres de la nostra comunitat, i la resta, 31 representacions, en funcions vespertines i obertes al públic familiar i adult. La programació va acaparar l’atenció de més de 25.000 espectadors, la qual cosa es tradueix en el 91% d’ocupació i un augment de tres punts percentuals respecte a la temporada anterior, amb el 88% de l’aforament total.

Entre els muntatges o cicles que van superar el 90% d’ocupació destaca el cicle Memòria Històrica amb un 94,4%; les produccions pròpies Yolo amb un 93% i Anna i la màquina del temps amb un 93,2%; els espectacles pertanyents a Escena Diversa, En els Núvols i Pop-Up, que van obtenir un 97,2% i 92% d’aforament, respectivament; i èxit rotund també de públic per a una de les propostes de Menut Teatre, Pequeño Big Blue, amb quasi el 100% d’ocupació (97,7%).